Denný pleťový krém z marhuľového oleja

12.00 

Náš denný krém vyrobený z hroznového oleja (používaného organicky) je vyrobený tak, aby udržal vašu pokožku v dobrom stave.

Olej z marhuľových jadier obsiahnutý v tomto produkte poskytuje proti starnutiu a hydratačný účinok.

Má krásnu vôňu, ľahkú konzistenciu a jedinečné účinky.

Marhuľový olej je ľahučký a veľmi dobre sa vstrebáva. Ocenia ho všetky typy pleti. Ideálne je, keď  jeho univerzálny účinok podporíte pridaním niektorého oleja špecificky pôsobiaceho na daný typ pleti. Napríklad pre mastnejšiu pleť kombinácia s hroznovým olejom,

 čoho sa olej skladá?

Po aplikácii na pleť ju nielen vyživí, ale taktiež presvetlí a zjemní. Zregeneruje a upokojí. Olej obsahuje veľké množstvo nenasýtených esenciálnych mastných kyselín a pokožke dodáva vysoký podiel vitamínu A a E. Konkrétne v marhuľovom oleji nájdete hlavne kyselinu olejovú, linolovú a palmitovú.

 

Odkiaľ pochádza?

Marhuľový olej je, podobne ako napríklad slivkový, vyrobený z jadier ovocných kôstok. Kôstky skrývajú svoj poklad dobre ukrytý a ťažko dostupný vo veľmi tvrdej škrupine. A aj keď je každý z týchto olejov niečím iný, predsa len majú čosi spoločné. Zjednodušene sa to dá nazvať antioxidačným účinkom. Rovnako ako pri ovocí, o ktorom sa často publikuje ako o antioxidačnom, obdobne aj oleje lisované za studena z ich jadier fungujú antioxidačne na našu pleť. Sme tak akoby „šťavnatejší“ na pohľad čo je práve ten žiadaný omladzujúci efekt.

omladzuje, regeneruje a upokojuje

50 ml

 

4 na sklade

Zdieľajte tento produkt
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Popis

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.050 kg
Rozmery 22 × 10 × 17 cm
Zloženie

, , ,

Váha

, , ,

Benefit

, , ,

X